Blogg

Andra höftbytet avklarat

Japp, då är jag hemma efter att ha bytt även min högra höft. Jag har haltat i ett drygt år så det ska bli skönt attbörja gå ordentligt, vilket jag förutsätter. Men hörrni! Trots piller i alla former, satan vilken värk efter operationen! Min rumsgranne Karin hade precis samma läge. Lite skönt att kunna delaFortsätt läsa ”Andra höftbytet avklarat”

Mission completed

Japp, nu är mina 6 månader på Åhléns färdiga! Jg fick ett uppdrag som gick ut på att stötta detas It-avdelning under ett system-och lagerbyte och det har faktiskt varit riktigt kul. Det jobbiga är att jag haft väldigt ont i min artroshöft hela tiden, sovit dåligt och levt som i en kamp vad gällerFortsätt läsa ”Mission completed”

Spännande?

Eller inte….det här med Nato. HELA mediebranschen krattar vägen för ett Natomedlemsskap, i morgon kommer finlands beslut. Även det är väl i stort sett klart. Men TÄNK OM sossarna skulle säga nej? Det ar ingen beredd på då tror jag. Fast jag tror inte det i och för sig men irriterar mig på denna onyanseradeFortsätt läsa ”Spännande?”

Laddar in …

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.

Om mig

Hej hopp!

Vad kul att du hittat hit!

Prenumerera på min blogg

Nu går det undan

Ja…after work har en ny betydelse….. utan att jag var beredd på det. Trodde ju att ett nytt jobb skulle komma rätt snart. Hur naiv var inte jag? Det råder definitivt åldersdiskriminering i detta land. Jag har sökt åtminstone 10 jobb där jag haft allt som beskrivits som krav men icke sa nicke…. riktigt surt men ju längre tiden går ju mindre sugen att jobba blir jag!

Börjar ledsna…..